Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-03@07:19:54 GMT

خرید انواع بین بگ، مبل شنی و کاناپه بادی

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۳۶۶۴۱

خرید انواع بین بگ، مبل شنی و کاناپه بادی

صندلی و مبل، از زمان‌های دور جزء وسایل کاربردی و مورد استفاده توسط عموم مردم بوده است و با توجه به نوع استفاده، سلیقه و یا شرایط بدنی متفاوت، به مرور زمان انواع صندلی با قابلیت‌های مختلف به وجود آمد تا کیفیت زندگی بهتر شود. در مطلب به بررسی سه نوع صندلی آشنا بین بگ، مبل شنی و کاناپه بادی می‌پردازیم و کاربرد و ویژگی‌های هر یک را ذکر خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با ما همراه باشید.

  بین بگ (Bean Bag)

اگر اهل دیدن فیلم‌ها سریال‌های اروپایی هستید، احتمالا این صندلی را مخصوصا در اتاق نوجوانان زیاد دیده‌اید. بین بگ نوعی صندلی بسیار نرم و راحت است و برخلاف صندلی‌های معمولی، وقتی کسی روی آن می‌نشیند، داخل آن فرو می‌رود و فرم آن فرد را می‌گیرد و همین ویژگی، این صندلی را از بین بقیه متمایز و خاص می‌کند.

 

مشخصات ظاهری بین بگ

این صندلی به شکل کیسه است؛ برخلاف صندلی های دیگر، استخوان بندی خاصی ندارد و داخل آن از دانه‌های ریز از جنس پلی استایلن وجود دارد و به همین سبب، بدنه‌ای انعطاف پذیر داشته و حالت‌های مختلفی را به خود می‌گیرد. جنس پارچه به کار رفته به عنوان روپوش، جنس‌های مختلفی می‌تواند داشته باشد، مانند مخمل، چرم و کتان. به علت استفاده از پلی استایلن، این صندلی وزن کمی دارد و می‌توان به راحتی آن را جا‌به‌جا کرد. این صندلی بیشتر جنبه راحتی و آرامش دارد و برای کار کردن از آن استفاده نمی‌شود.

 

مبل شنی

این مبل بخاطر اسمی که دارد، موقع جستجو در اینترنت ممکن است با بین بگ به اشتباه گرفته شود. اما مبل شنی در واقع همان مبل راحتی است که در طرح‌ها و سایزهای مختلف تک نفره، دو نفره و سه نفره عرضه می‌شود. قدمت این نوع مبل به حدود 200 سال پیش برمی‌گردد و از سال 1800 میلادی در ایالات متحده آمریکا تولید و در بازار به فروش می‌رسد.

 

مشخصات ظاهری مبل شنی

در بدنه این مبل از چوب کمتری استفاده شده، پایه‌ها کوتاه‌تر و دسته‌ها پهن‌تر هستند که این خصوصیات، ظاهری مکعب مستطیلی به مبل می‌دهد و باعث می‌شود که حجم کمتری نسبت به انواع مبل دیگر اشغال کنند و بتوان در قسمت‌های مختلف خانه آن را جا داد. جنس پارچه روکش آن‌ها متنوع است و می‌تواند مانند بین بگ از جنس مخمل، چرم و کتان باشد. داخل این مبل‌ها معمولا از جنس فوم و تشک است و انواع تشک طبی نیز در داخل این مبل‌ها استفاده می‌شود. این نوع مبل را هم به صورت آماده می‌توان تهیه کرد.

 

کاناپه بادی

در چند دهه اخیر بخاطر کشف نفت، پیشرفت تکنولوژی و صنایع پتروشیمی، استفاده از وسایل پلاستیکی بیشتر شده است. وسایلی که در قدیم از جنس چوب و سنگ بودند، امروزه از محصولات حاصل از فرآیندهای پتروشیمی تولید می‌شوند. یکی از این وسایل، کاناپه بادی است که ابتدا باید آن را باد کرده و سپس قابل استفاده کرد. از این کاناپه در مسافرت، گردشگری و حتی بعضی از طرح‌های آن در استخر نیز استفاده می‌شود.

 

مشخصات ظاهری کاناپه بادی

این کاناپه به راحتی بسته‌بندی و جا‌به‌جا می‌شود، وزن کمی دارد و در حالت بسته فضای کمی را اشغال می‌کند. هزینه کمتر آن از مزیت این مبل است ولی چون پلاستیکی است، نباید در معرض گرمای شدید مستقیم مانند شعله قرار بگیرد. برای استفاده از آن، به وسیله تلمبه آن را باد می‌کنند. انواع مختلفی از این کاناپه وجود دارد، برخی تشک‌ها تاشو نیز هستند که هم به عنوان تخت و هم به عنوان مبل مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

خرید بین بگ، مبل شنی و کاناپه بادی

همانطور که در متن های بالاتر اشاره شد، کاربرد هر کدام از این محصولات متفاوت است و بسته به استفاده و سطح نیاز فردی باید آن ها را تهیه کرد. بین بگ بیشتر جنبه راحتی داشته و برای استراحت کردن گزینه مناسبی است. مبل شنی علاوه بر راحتی بودن، در پذیرایی از مهمان‌ها و زیبایی خانه هم تاثیر زیادی دارد و همچنین چون نوع طبی آن نیز تولید می‌شود، برای افرادی که مشکلات کمر دارند هم مبل مناسبی برای استفاده به حساب می‌آید. کاناپه بادی هم سبک و هم به راحتی قابل جا‌به‌جایی است و در مواقعی که آن را لازم ندارید، می‌توانید به راحتی این مبل را جمع کرده و در کمد و یا جای مشخصی قرار دهید. از طرفی همین ویژگی باعث شده افرادی که زیاد در گردش و مسافرت هستند و حتی کسانی که ورزش هایی مانند کوه‌ نوردی انجام می‌دهند، تمایل زیادی برای استفاده از این نوع مبل دارند.

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مبل شنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۶۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوراهی قالیباف برای رسیدن به صندلی ریاست

رئیس کنونی مجلس، باید از میان دو گزینه «ریاست مجدد مجلس» یا حضور به عنوان «یک نماینده ساده» در پارلمان، یکی را انتخاب کند.

به گزارش آرمان امروز، اگر بخواهیم به تجریبات «محمدباقر قالیباف» پیش از اینکه به صندلی ریاست مجلس برسد نگاهی بیندازیم می‌بینیم که هیچ خطری جایگاهش را تهدید نمی‌کرد و حتی در طول ۱۲ سال شهرداری تهران هم حاشیه‌های به‌وجود آمده نتوانست او را کنار بزند ولی حال در آستانه آغاز به کار مجلس دوازدهم می‌بینیم که بر سر یک دوراهی قرار دارد چون برای تکرار ریاست خود یا باید بار دیگر با تندروهای پایداری، شریان و … ائتلاف کند و سهم‌خواهی آن‌ها را بپذیرد و یا به امید آرای نمانیده‌های اصلاح‌طلب، اعتدالی و مستقل وارد انتخابات ریاست مجلس شود.

در سوی دیگر برخی از تحلیلگران سیاسی معتقدند قالیباف حتی به قیمت سهم دادن‌های سنگین با تندروها برسر میز مذاکره خواهد نشست ولی این در حالی است که اصولگراهای افراطی حالا خودشان چند مدعی برای ریاست مجلس دارند که در ادامه این گزارش به آن اشاره خواهیم کرد. در نهایت او باید از میان دو گزینه «ریاست مجلس» یا «یک نمانیده ساده» یکی را انتخاب کند.

نامزدهای احتمالی ریاست مجلس دوازدهم

قالیباف البته برای تصدی کرسی ریاست مجلس رقبایی دارد و در حال حاضر اسامی متعددی برای ریاست مجلس شنیده می‌شوند، در کنار او و از میان نمایندگان کنونی «مجتبی ذوالنوری»، نایب رییس دوم فعلی مجلس در حال رایزنی برای ایجاد شانس و رقابت بر سر کرسی ریاست است و از سوی دیگر اسامی نمایندگانی مانند «علی نیکزاد»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمیدرضا حاجی بابایی» و «سید شمس‌الدین حسینی» شنیده می‌شود.

همچنین از میان نمایندگان جدیدالورود اسم «منوچهر متکی» و «حمید رسایی» بیش از سایر دیگران مطرح شده که این آخری به نوعی پرچمدار انتقاد و مخالفت با قالیباف در سال‌های اخیر بوده است.

ائتلاف با پایداری در ازای واگذاری کرسی‌های هیات رییسه

هر چند پیش از انتخابات بسیاری از جدایی قالیباف و پایداری حرف می‌زدند ولی در نهایت برای ۱۱ اسفند لیست مشترکی دادند ولی حالا بحث بر سر سهم‌خواهی از هیات رییسه است. «مهدی باقری»، نماینده زنجان در مجلس و عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در گفت‌وگو با ایلنا درخصوص انتخابات هیات رییسه مجلس گفت: «به نظر من رییس مجلس قوی بوده اما اعضای هیات رییسه با قدرت برخورد نکردند که رییس متهم به این شده که مثلا تک روی می‌کرد.

به عقیده بنده اگر به آن میزانی که رییس وقت می‌گذاشت، سایر عزیزان هم وقت می‌گذاشتند با جدیت و بدون تعارفات سیاسی برخورد می‌کردند همان جدیتی که رییس مجلس داشت اگر سایر اعضای هیات رییسه هم داشتند، کارها بهتر پیش می‌رفت. به نظرم پیش از آنکه ایراد را به رییس مجلس بگیریم باید به اعضای هیات رییسه بگیریم. نه به معنای اینکه کار نکردند، بلکه با تعارف کار کردند. خیلی از موضوعاتی بود که باید در دستورکار قرار می‌گرفت که هیات رییسه آن‌ها را در برنامه دستور قرار نداد.»

در واقع از این سخنان اینطور به‌نظر می‌رسد که احتمال دیگری که برای انتخابات هیات رییسه آتی وجود دارد این است که جبهه پایداری در ائتلاف با قالیباف به‌ازای واگذاری کرسی ریاست به وی بیشترین سهم را از هیات رییسه مجلس کسب کند تا به قول این نماینده عضو پایداری هیات رییسه با کار بدون تعارف و با جدیت روند کار هیات رییسه مجلس را آنگونه که مطلوب این گروه سیاسی است، هدایت کند و قالیباف عملاً به ریاستی فرمایشی و نمایشی دست پیدا کند و مجری نظرات هیات رییسه یکپارچه پایداریچی خود خواهد شد.

با این حال رایزنی‌ها درخصوص شکل‌گیری فراکسیون‌های مجلس آتی و انتخابات هیات رییسه و تبادل امتیازات همچنان در جریان است و باید منتظر ماند تا مشخص شود کدام فرد یا گروه موفق خواهد در این رقابت سهم بیشتری کسب کند.

اعتدالی‌ها و اصلاح‌طلبان تعیین کننده هستند

«مجید نصیرپور»، نماینده شهروندان سراب در مجلس دوازدهم در پاسخ به این سوال که به‌عنوان یکی از منتخبین مجلس دوازدهم، آیا اظهارات تند برخی منتخبین در انتخاب شما برای ریاست مجلس موثر خواهد بود؟ به «خبرآنلاین» می‌گوید: «مذکرات صورت می‌گیرد و پیشنهادات افراد مختلف با دیدگاه‌های مختلف مطرح می‌شود.

لذا به‌نظر می‌رسد یک ۳ قطبی در جریان انتخاب رییس مجلس شکل خواهد گرفت، در این میان افراد مستقل که درگیر منازعات ۲ جریان اصولگرای مجلس نخواهند بود، می‌توانند نقش‌آفرین باشند و فردی که بتواند این فضا را مدیریت کند و آرای دوستان مستقل را به سبد آرای خود اضافه کند، می‌تواند برای آینده مجلس برنامه‌های بهتری داشته باشد.

البته فردی می‌تواند این اقدام را انجام دهد که از مشی میانه‌روی برخوردار باشد.» او در همین مورد و در پاسخ به این شوال که در حال حاضر زمزمه‌هایی درباره رایزنی قالیباف با سایر منتخبین در مورد ریاست مجلس مطرح است، آیا شما از جزئیات این رایزنی‌ها مطلع هستید؟ ادامه می‌دهد: «بنده باتوجه به شناختی که از ساز و کار مجلس دارم، رایزنی افراد برای ریاست مجلس امری مرسوم است.

در حقیقت همه افرادی که برنامه‌ای برای ریاست مجلس دارند، در فضای بین انتخابات و جابجایی مجلس این فعالیت را آغاز می‌کنند و حتی بعضاً قبل از انتخابات این درگیری‌ها برای ریاست مجلس اتفاق می‌افتد، بنابراین رایج و مرسوم است و نه تنها هیچ اشکالی وجود ندارد بلکه ضرورت است که تا زمان باقی مانده برای افتتاح مجلس آینده، کارها به نحوی ساماندهی شود که بعد از آغاز مجلس با چالش کمتر و صرف زمان کمتری این اقدامات را انجام دهیم و مجلس بلافاصله به محتوای اصلی خود ورود پیدا کند.»

دیگر خبرها

  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • چهارده تغییر مدیریتی استقلال در یک دهه
  • این کولر را می‌توانید بپوشید!
  • رکوردشکنی هواداران پرسپولیس با ۶۰ هزار تماشاگر
  • رکوردشکنی هواداران پرسپولیس با 60 هزار تماشاگر
  • پرسپولیس، پرتماشاگرترین با بلیت 300 هزار تومانی
  • انواع کیف دوشی های مناسب برای استایل بهتر + 3 مدل عک
  • دوراهی قالیباف برای رسیدن به صندلی ریاست
  • بهترین صندلی در هواپیما برای مسافرانی که از پرواز می‌ترسند
  • خرید بیش از ۹۵میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی